top of page
Properes activitats

N'hi ha un munt: concerts, pel·lícules, documentals, conferències, exposicions, excursions!  Podeu consultar-les a la nostra agenda

Cicle de Teatre Km0

L'Ateneu posa en marxa el 1r Cicle de Teatre Santjustenc Km0.  Teatre amateur i professional fet a casa que ben segur que satisfarà els més exigents.  4 obres programades.

Mostra de teatre.jpeg
Obres finalitzades

Un cop posada en marxa la centraleta d'alarma d'incendis ja donem per acabades les obres del nostre edifici.  Clicant aquí podreu accedir a l'informe final d'aquestes obres que hem pogut fer gràcies a la venda de la Sala Gran a l'Ajuntament i a les subvencions rebudes del Departament de Cultura de la Generalitat i de la Junta d'Herències de Catalunya.

Logo Generalitat Cultura.jpg
Properes activitats

N'hi ha un munt: concerts, pel·lícules, documentals, conferències, exposicions, excursions!  Podeu consultar-les a la nostra agenda

Condicions per a la celebració d'actes culturals a l'interior de l'Ateneu en període de pandèmia
  • A l'entrada i sortida de tots els actes hi ha gel hidroalcohòlic a disposició dels assistents.

  • És obligatori l'ús de la mascareta a l'interior de l'Ateneu.

  • Es prendrà la temperatura als assistents, i no es permetrà l'accés a qui presenti símptomes de febre.

  • Es recomana fer reserva prèvia per email (ateneudesvern@gmail.com) o per WhatsApp (693794320), indicant nom i telèfon de contacte de cadascun dels assistents.  Els seients seran preassignats.  Només les persones que convisquin podran asseure's en cadires contígües.

  • En finalitzar els actes caldrà sortir ordenadament, sense entretenir-se a l'interior de l'Ateneu.

Llibre del Centenari

 

 

 

Els socis de l'entitat poden recollir un exemplar gratuïtament a la secretaria.

IMG-20201002-WA0001.jpg
La Grossa de Cap d'Any

Les butlletes premiades de la Grossa de Cap d'Any (retorn de 4 € per butlleta) es paguen a la secretaria de l'Ateneu, de dilluns a divendres, de 6 a 8 de la tarda.

ACTUALITAT

Cursos-de-Teatre---2023-2024-OK.jpg

INSCRIPCIÓ

CARTELL CÀSTING ELS MISERABLES.jpeg
CARTELL MOSTRA DE BANDES 2023.jpeg

AGENDA setembre/octubre

PROPERS ESDEVENIMENTS

🔹DIVENDRES 29 DE SETEMBRE - 20:00

🔹Entrades a ENTRÀPOLIS

Pau Casals ofereix un concert a la Casa Blanca, convidat pel president Kennedy. És l’any 1961. Des de l’exili, Casals manté la seva creuada a favor de la pau al món i el retorn de la democràcia a Espanya. Kennedy és la gran esperança per evitar que la guerra freda esclati en una guerra real de conseqüències inabastables. Casals i Kennedy s’admiren, però tenen idees ben diferents. El món penja d’un fil i les tisores per tallar-lo estan en ben poques mans.

Dues persones que parlen. Que dialoguen. Dues persones que recorden, que s’emocionen, que entren en conflicte. Un espai i uns personatges. Això és teatre. Teatre que enganxa, que planteja interrogants, que ens fa pensar. Teatre amb majúscules. Això és “Un Concert a la Casa Blanca“. Casals i Kennedy que es troben i parlen. I diuen. I miren més enllà. I viuen situacions impossibles. I ho fan dalt d’un escenari. I els podem sentir. Kennedy i Casals. Dues personalitats fortes i convençudes que es van asseure per parlar cinc minuts i en van parlar més de cinquanta. Escoltem-los i revisquem-los.

CARTELL DOCS OCTUBRE23 LYRA.jpg

DOCUMENTAL DEL MES

Lyra vs IRA

📆 Divendres 6 d'octubre

⏰ A les 19:30

📍 Sala del Cinquantenari

🎫 ENTRADA 7€ (SOCIS 5€)

El 2019 la periodista d’investigació i activista LGTBIQ+ irlandesa Lyra McKee va ser assassinada per la nova IRA. El film indaga en els motius de la seva tràgica mort.

2022

92 min.

Irlanda i Regne Unit

Anglès

Subtítols: català

bottom of page