Properes activitats

N'hi ha un munt: concerts, pel·lícules, documentals, conferències, exposicions, excursions!  Podeu consultar-les a la nostra agenda

Cicle de Teatre Km0

L'Ateneu posa en marxa el 1r Cicle de Teatre Santjustenc Km0.  Teatre amateur i professional fet a casa que ben segur que satisfarà els més exigents.  4 obres programades.

Obres finalitzades

Un cop posada en marxa la centraleta d'alarma d'incendis ja donem per acabades les obres del nostre edifici.  Clicant aquí podreu accedir a l'informe final d'aquestes obres que hem pogut fer gràcies a la venda de la Sala Gran a l'Ajuntament i a les subvencions rebudes del Departament de Cultura de la Generalitat i de la Junta d'Herències de Catalunya.

Properes activitats

N'hi ha un munt: concerts, pel·lícules, documentals, conferències, exposicions, excursions!  Podeu consultar-les a la nostra agenda

L'Ateneu, tancat

Com sabeu, degut a la situació sanitària l'Ateneu està tancat.   Totes les activitats previstes es reprogramaran tan aviat com la situació ho permeti, incloent-hi l'Assemblea General de l'Ateneu.

 

Per tal de fer-vos més amena a situació de confinament us oferim una pàgina amb enllaços a concerts, museus i altres entreteniments.   Cliqueu aquí per accedi-hi.

Afectacions laborals

Vist l'impacte econòmic d'aquesta crisi en la tresoreria de l'Ateneu, la Junta Directiva  s'ha vist obligada a presentar un ERTO per als seus treballadors, inclòs el personal de l'Escola de Música.

Informació Coronavirus

Us recomanem que seguiu només les instruccions que us arribin per canals oficials.  No ajudeu a escampar notícies falses.  Tingueu cura dels accessos que feu a fonts no oficials; penseu que els ciberdelinqüents estan fent l'agost amb falses aplicacions, correus fraudulents, etc...

Aquest és l'enllaç amb la pàgina que ha creat l'Ajuntament per recollir tota la informació d'utilitat en aquest tema.

  • Facebook - Gris Círculo
  • Twitter - Gris Círculo

ATENEU DE SANT JUST DESVERN 
Carrer de l'Ateneu, 3
08960 Sant Just Desvern

Secretaria de l'Ateneu  (93 371 31 15 )

ateneudesvern@gmail.com 

De dilluns a divendres de 16:00 a 21:00 h

© Ateneu de Sant Just Desvern, 2018, 2019