Matrícula curs 2021-2022

Inici del curs: 13 de setembre

Ja és oberta la matriculació pel nou curs 2021-2022. Si voleu informació podeu trucar a l'oficina de l'Ateneu al 93. 371.31.15 o enviar un correu a ateneudesvern@gmail.com. La secretaria està oberta de moment per les tardes de 16h a 21h de dilluns a divendres.

El curs començarà al setembre amb normalitat sempre pendent de la situació del moment. A l'Ateneu i escola vàrem adoptar totes les mesures de prevenció necessàries pel bon funcionament de les classes i vam poder dur a terme el curs passat sense cap positiu a l'escola. L'edifici de l'Ateneu és prou gran i disposa d'amplis espais per a mantenir les distàncies i mesures de protecció eficients, sala d'espera, així com recirculació elèctrica d'aire a totes les aules. 

Per a matricular-vos al nou curs, podeu passar per secretaria de manera presencial i omplir el full de matrícula o us el podeu descarregar aquí sota i enviar-lo per correu electrònic. S'ha de signar els dos darrers fulls. Podeu consultar els horaris de les classes de grups de llenguatge i dels dies assignats per a cada instrument musical a la pàgina d'HORARIS