Instruments
A l'Escola de música podràs estudiar els següents instruments:

Les nostres classes d'instrument de tots els nivells són individuals perquè l'aprenentatge sigui totalment personalitzat i adaptat a les aptituds de cada alumne. Pels alumnes que segueixen l'edat escolar, seguim un programari curricular per cursos que permet seguir una evolució. Per a alumnes adults el programa és més lliure i permet seguir l'evolució al llarg dels quadrimestres.

 

Piano

El piano, l'instrument polifònic i harmònic per excel·lència, presenta la lectura de dos pentagrames simultànis, un per la ma dreta i l'altre per a la ma esquerra. El so conquereix tots els estils de música.

Guitarra i baix elèctric.

Pots estudiar guitarra clàssica o espanyola, i l'elèctrica, dos mons diferents i d'estils oposats però amb la personalitat sonora de la  corda polsada.

          

Flauta

Pots estudiar la flauta dolça, ideal per a començar en alumnes petits i la flauta travessera, la flauta simfònica de metall evolucionada per Böem que ofereix un so càlid i poètic.

    

El violín de Maggini

Violí

Uns dels principals instruments de les orquestres clàssiques, el violí és l'instrument agut de corda fregada, apte tant per a música clàssica però que ha sapigut trobar el seu lloc indiscutible en la música moderna, celta, country, etc.

        

Violoncelo

Violoncel

El violoncel és l'instrument que més s'assembla a la veu humana com diuen molts experts. És l'instrument imprescindible com a baix en les orquestres però que pot agafar un protagonisme solista indiscutible.

           

cantante.jpg

Cant

Si t'agrada el cant, és imprescindible l'aprenentatge de les tècniques pròpies del cant com són la correcte respiració, la col·locació de la veu, la projecció, etc.

Tu tries, fas música, tu gaudeixes

 

HORARIS D'INSTRUMENT

Piano            de dilluns a dijous

Guitarra        dilluns, dimecres i dijous

Flauta           dimecres i dijous

Violí              dilluns i dimecres

Violoncel       dilluns

Cant             dijous