IMG_9726
IMG_9763
IMG_20180614_180448_025

Fem viure la música, fem músics  

Aquí podeu veure els vídeos de final de curs que vam enregistrar

En susbstitució del concert de final de curs anul·lat per la Covid-19

Matrícula curs 2021-2022

Inici del curs: 13 de setembre

Ja és oberta la matriculació pel nou curs 2021-2022. Si voleu informació podeu trucar a l'oficina de l'Ateneu al 93. 371.31.15 o enviar un correu a ateneudesvern@gmail.com. Aquí teniu els horaris d'oficina de l'Ateneu pel mes de juny i juliol.

El curs començarà al setembre amb normalitat sempre pendent de la situació del moment. A l'Ateneu i escola hem adoptat totes les mesures de prevenció necessàries pel bon funcionament de les classes. L'edifici és prou gran i disposa d'amplis espais per a mantenir les distàncies i mesures de protecció eficients, sala d'espera, així com recirculació elèctrica d'aire a totes les aules. Estem a final de curs sense haver tingut cap positiu a la nostra escola.

Per a matricular-vos al nou curs, podeu passar per secretaria de manera presencial i omplir el full de matrícula o us el podeu descarregar aquí sota i enviar-lo per correu electrònic. S'ha de signar els dos darrers fulls. Podeu consultar els horaris de les classes de grups de llenguatge i dels dies assignats per a cada instrument musical a l'enllaç de sota.

Classes de música al mes de juliol

Durant el mes de juliol es poden seguir fent classes individuals d'instrument tant els alumnes antics com nous. No cal que sigui tot el mes, es pot fer sols una classe una de les setmanes del mes, o dues, etc. Es pot fer mitja hora, tres quarts o una hora. Teniu a sota el full de matrícula on posa també els preus d'aquestes classes. En cas d'estar interessats poseu-vos en contacte amb el centre per a organitzar-ho. El dia de preferencia setmanal és dimecres però hi pot haver algun canvi segons la setmana. instruments.

Activitat de l'Escola sense concerts en directe

En motiu de les restriccions pel Coronavirus i la Covid-19 així com dos confinaments a casa, a l'Escola de Música no hem pogut dur a terme els nostres concerts, però hem fet el possible per a que l'activitat no s'aturés. A part de les classes presencials i online, per Nadal vam elaborar un vídeo entre totes i tots, recentment hem pogut fer un concert d'alumnes amb els grups de llenguatge musical, respectant els grups bombolla i a final de curs hem fet un altre vídeo de final tots junts.

Curs 2020-2021

Nadal de 2020

Maig de 2021

Final de curs - juny de 2021

Final de curs - juny de 2021

La nostra activitat musical continúa també en el nostre canal de youtube amb actuacions musicals de professors i alumnes enregistrades durant el confinament del 2020 i també al llarg d'aquest curs.

Perquè els nens han d'apendre música?
Llegiu aquest article molt interessant

La pràctica i estudi de la música i la seva importància en les fases de l'etapa escolar i social, així com el desenvolupament de les intel·ligències múltiples.

Feliz Huddle niños